Farmersville High School

Skip to main content

Bell Schedule

FHS BELL SCHEDULE 2020-2021

 

REGULAR SCHEDULE

Zero Hour Dual Credit Classes -- 6:40 a.m. - 7:55 a.m.

1st Bell Rings -- 7:55 a.m.

1st Period   8:00 - 8:55 (55 minutes)

2nd Period  9:00 - 10:00 (60 minutes) -- announcements at start of period

3rd Period  10:05 - 11:00 (55 minutes)

4th Period   11:05 - 11:35 A Lunch Class 11:40 - 12:35 (55 minutes)

11:35 - 12:05 B LunchClass 11:05 - 11:35, 12:10 - 12:35 (55 minutes)

12:05 - 12:35 C LunchClass 11:05 - 12:05 (60 minutes)

5th Period 12:40 - 1:35 (55 minutes) 

Tutorials 1:40 - 2:12 (32 minutes)

6th Period 2:17 - 3:12 (55 minutes)

7th Period 3:17 - 4:12 (55 minutes)

 

 

AFTERNOON PEP RALLY SCHEDULE

Periods 1 - 5 and lunches will be the same

6th Period 1:40 - 2:35 (55 minutes)

7th Period 2:40 - 3:35 (55 minutes)

Pep Rally 3:40 - 4:12 (32 minutes)

 

 

MORNING PEP RALLY SCHEDULE

Pep Rally 8:00 - 8:30 (30 minutes)

1st Period 8:35 - 9:30 (55 minutes)

2nd Period 9:35 - 10:35 (60 minutes - Announcements)

3rd Period 10:40 - 11:35 (55 minutes)

4th Period 11:40 - 12:10 A Lunch Class 12:15 - 1:10 (55 minutes)

12:10 - 12:40 B LunchClass 11:40 - 12:10, 12:45 - 1:10 (55 minutes)

12:40 - 1:10   C Lunch Class 11:40 - 12:40 (60 minutes)

5th Period 1:15 - 2:10 (55 minutes)

6th Period 2:15 - 3:10 (55 minutes)

7th Period 3:15 - 4:12 (57 minutes)